Over dit blog

Even voorstellen Jos

Hallo, ik ben Jos van der Linden en ik ben gek op dieren. Sinds 2013 ben ik, na bijna 50 jaar in een asiel gewerkt te hebben, gepensioneerd. Omdat dieren nog steeds mijn lust en mijn leven zijn hou ik dit blog als hobby bij. Op dit blog schrijf ik wekelijks artikelen over (huis)dieren. Ik geef handige tips en hou bijvoorbeeld ook aanbiedingen van verschillende dierenwinkels goed bij. Zelf heb ik thuis een bulldog (Batman) en een zwarte kat (Robin). Deze beestjes behandel ik als mijn kinderen. Mijn vrouw is ook gek van dieren. Op dit blog zullen af en toe ook artikelen van haar verschijnen.

Dit blog is bedoeld om de lezer te informeren om het gebied van huisdieren. Denk hierbij aan handige tips, voeding en speeltjes voor de dieren. Ik vind het leuk als er serieuze reacties komen op mijn berichten. Ik neem dan ook uitgebreid de tijd om hierop te antwoorden. Mocht u verder vragen hebben dan verwijs ik u graag naar de contactpagina van dit blog. Hier vindt u een formulier om contact met mij te zoeken.

Geef een reactie